Call Of Duty: Warzone İndir | Ücretsiz Cod: Warzone İndir SMT İndir



Call of Duty: Modern Warfare (2020) içerisinde yer alan Battle Royale modu Warzone, 10 Mart itibarıyla oyuncuların beğenisine sunuldu. Klasik battle royale deneyimi ile Call of Duty oyunlarını bir araya getiren mod, ücretsiz olarak piyasaya çıktı. Peki, ücretsiz Call of Duty Battle Royale Warzone nasıl indirilir?

Activision'ın bir süredir heyecanla beklenen yeni oyunu Call of Duty: Warzone, bugün itibarıyla ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Tamamen ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkan Call of Duty: Warzone'u aşağıdaki indirme bağlantılarına tıklayarak indirebilirsiniz.

Geçtiğimiz dönemlerde Call of Duty: Modern Warfare'ı satın aldıysanız, Activision'ın yeni hayatta kalma oyununa sahip olmak için hiçbir şey yapmanız gerekmiyor. Call of Duty: Modern Warfare'a sunulan bir güncelleme yardımıyla Call of Duty: Warzone'a ücretsiz olarak erişebilme imkanı yakalıyorsunuz. Activision, son güncellemeyi yapan oyunseverlerin 18 ila 22 GB arasında değişen boyutlarda yeni bir indirme yapacağını açıkladı.

PC için ücretsiz Call of Duty battle royale Warzone indirmek için:

PC kullanıcıları ise moddan önce bir başka indirme daha yapmak durumundalar. İlk olarak Battle.net uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Bunun için hemen aşağıda yer alan "İNDİR" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.


Sitemizden oyun istemcisini indirdikten sonra uygulamayı bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Ardından hesabınız varsa giriş yapmalı ya da yeni bir hesap oluşturmalısınız. Hesapla giriş yaptıktan sonra sağ tarafta Warzone modu indirme detaylarını rahatça görebilirsiniz. İndirme işlemi bittikten sonra moda direkt olarak giriş yapabilirsiniz.







Uygulamayı Sorunsuz İndirebilmek İçin ADBLOCK KULLANIYORSANIZ KAPATMANIZ GEREKİR aksi takdirde uygulama yükleme sayfasını açamazsınız...


İndirme Bağlantıları








08.01.2023 Linkler yenilenmiştir.
Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

1 yorum: