Recuva İndir | Recuva Full Download - SMT İndir




Recuva bilgisayarlarınızdan silinen dosyaları geri yükleme yapmak için kullanabildiğimiz ücretsiz bedava bir programdır. Kameranız ya da mp3 player'ınız için de yanlışlıkla silmiş olduğunuz dosyaları kurtarmanıza da yarayabilen Recuva küçük dosya boyutu ve ücretsiz indirilmesi özellikleriyle öne çıkıyor.

Recuva, bilgisayarlarınızdan isteyerek ya da farkında olmadan sildiğiniz dosyaları tekrar getirmek için kullanabildiğiniz ücretsiz bir silinen dosyaları geri getirme programıdır.

Recuva, bilgisayarlarınızda silinmiş dosyaları geriyerine getirme işinde bizlerin en iyi yardımcıları arasında bulunan ücretsiz dosya kurtarma programlığı görevini üstelnir. Oldukça kolay bir kurulum yaptıktan sonra kullanmaya başlanabilen program içinde bulunan sihirbaz yardımıyla, bilgisayarınızdan silinmiş dosyalar için arama gerçekleştirebilirsiniz. İsteyerek  ya da yanlışlıkla bilgisayarlarınızdan silmiş olunan dosyaları geri kullanmak için kullanabildiğimiz harika yazılımlar arasında bulunan Recuva ile bilgisayarlarınızdan silinen resimler, dökümanlar, sesler, sıkıştırılmış dosyalar, videolar ve e-postalar için tarama yapılabilir.İnternette bolca aranan terimlere bakacak olursak "recuva indir, recuva full,recuva nedir,recuva piriform,recuva android,recuva apk,recuva full download,recuva alternative,recuva android apk,recuva android full" Tarama sonunda bilgisayarımızda kurtarabileceğiniz veya bir diğer söylemle geri dönüştürebileceğiniz dosyalar liste halinde sunulacaktır. Bu sayede istediğiniz dosyaları kolayca geri getirme işini yapabilirsiniz. Silinen dosyaları tekrar getirmek için bizlere farklı iki tarama modu sunabilen program ile silinen dosyalar için kısa sürede temel bir tarama yapabileceğimiz gibi daha detaylı aramalar da gerçekleştirebiliriz.


Lisans: Ücretsiz

Yayımcı: Piriform Ltd

Boyut: 5.3 MB

Arayüz: İngilizce

Sistem: Windows & Android






Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

1 yorum:

  1. Görüş ve önerileriniz için yorumlar kısmını kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil