BlueStacks İNDİR - BlueStacks App İNDİR - SMT İndir


BlueStacks, bilgisayarınız üzerinden android telefonlarda bulunan uygulamaları kullanmanızı sağlayan, Android emülatörü olarak da bilinen uygulamadır. BlueStacks temel olarak Android uygulamalarını bilgisayarlarınızda kullanabilmeniz için tasarlanmıştır.

Android işletim sisteminde kullandığımız uygulama ve oyunları bilgisayarınızda da çalıştırmak istiyorsanız BlueStacks App Player ile Android'de bulunan uygulamaları bilgisayarınızda çalıştırabilir, telefonunuzla senkronize çalışabilirsiniz. Android uygulama marketinde bulunan uygulama ve oyunları bluestacks içine kurabilirsiniz.

BlueStacks sanal bir Android makina görevi üstlenmektedir. Bu sayede PC'niz yani bilgisayarınız sanki bir tablet gibi hareket ederek Google Play'den uygulama indirebilir ve bir tablet gibi kurabilirsiniz. Bluestacks ile istediğiniz bütün uygulamaları bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

BlueStacks indir, bilgisayardan mobil oyun oyna ve mobil uygulama kullan.

BlueStacks Windows 10 / 7 / 8 sürümleri için indirilebilir ve sorunsuz kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

BlueStacks uygulaması nasıl indirilir? dediğinizi duyar gibiyim. Tek yapmanız gereken sayfayı aşağı kaydırmak ve indir butonu ve alternatifleri ile uygulamayı indirmek.


Lisans: Ücretsiz

Yayımcı: BlueStacks

Boyut: 446.5 MB

Ekleyen: SMT İndir

Arayüz: Türkçe

İşetim Sistemi: Windows
















Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

0 yorum: