Ziraat Mobil Uygulaması İndir (Android) | Ziraat Mobil Ücretsiz İndir - SMT İndir




Ziraat Mobil, Ziraat Bankası’nın bireysel müşterilerinin kullanması için yayınladığı mobil bankacılık uygulamasıdır. Android telefonunuza indirebileceğiniz üst düzey güvenlikli bankacılık uygulaması finansal işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı oluyor, büyük kolaylıklar sağlıyor ve vakitten tasarruf yapmanızı sağlıyor.
Her mobil bankacılık uygulaması tüm Android cihazlarla uyumlu olan Ziraat Mobil uygulamasının en önemli özelliği başka bankacılık uygulamalarında bulamayacağınız bir güvenlik sistemi olan Ziraat Onay Teknolojisi’ni kullanmasıdır. Giriş ekranından bulabileceğiniz Ziraat Onay menüsü, özellikle herkesin kullanımına açık kablosuz ağ noktalarında bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerektiğinde kaldığınız noktada oldukça yardımcı oluyor. Bu opsiyon sayesinde kullanıcı adı, parola veya kredi kartı bilgilerinizi girmek yerine kendi belirlediğiniz tek kullanımlık parola ile giriş yapıyor ve internet / mobil bankacılık uygulamasını kullanabiliyorsunuz.
Ziraat Mobil uygulaması sayesinde en yakındaki Ziraat Bankası Şube ve ATM’lerin yerini öğrenebilirsiniz, güncel piyasa verilerine ulaşabilirsiniz, kredi hesaplama, kampanyaları takip etme gibi sık kullanacağınızı düşündüğümüz seçenekler de bulunmakta.





Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

0 yorum: