Blogger Adsense Reklamı Nasıl Alınır? - Bloggerdan Para Kazanma


 Selamlar, bu yazımda sizlere Blogger altyapısı kullanılarak oluşturulan web sitelerine/bloglara  Adsense platformu aracılığıyla reklam almayı ve blogspotlu yani blogspot alt alan adı kullanılan sitelerde para kazanmanın taktiklerini, yollarını, yöntemlerini anlatacağım. Tabii ki Blogger kullanarak .com .net .org gibi alan adları da kullanabilirsiniz, bu şekilde domain almanız para kazanmanızı daha kolay yapacaktır.

 İlk olarak blogunuzu açtığınızda yapmanız gereken iş blogunuza SEO uyumlu, kullanıcı dostu, mobil uyumlu bir tema bulmanız ve bunu sitenize entegre etmeniz gerekmektedir. Temaları sitemizde yayınlanan "Ücretsiz Blogger Temaları 2020 | 9 MUHTEŞEM Blogger Teması - SMT İndir" başlıklı yazıda bulabilirsiniz

 Ardından yapmanız gereken en önemli şey özgün, kaliteli ve okurların işine yarayacak yazıları yayınlamanızdır, ve yazılarınızda konunuzla alakalı anahtar kelimeler kullanmanız, etiketlerinize ve başlıklarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Buradan anahtar kelime nasıl bulunur adlı yazımıza ulaşabilirsiniz.(Henüz eklenmedi)

 Eğer .blogspot alt alan adı kullanıyorsanız blogunuzu açtığınızdan itibaren reklam alabilmeniz için 6 ay gibi bir süre geçmesi gerekiyor fakat ücretli olarak domain kullanıyorsanız ve içerikleriniz özgün ve yeterliyse 2 ay gibi bir sürede reklam yayınlamak için yeterli koşulları sağlayabilecek duruma gelebilirsiniz.

 Para kazanmak istiyorsanız önceliğiniz okurlarınız olmalı ve yapabiliyorsanız kendinize kitle oluşturmanız gerekmektedir. Eğer içerikleriniz okurlar tarafından seviliyorsa para kazanmanız hiç de zor olmayacaktır.

 Kısaca yapmanız gerekenler bunlardı, içeriklerimizi beğeniyorsanız yorum ekleyebilirsiniz, başarılar.


Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

0 yorum: