SCRATCH İNDİR - Scratch Son Sürüm Full İndir | SMT İNDİR

 


 

Programlamaya Başlangıç - Çocuklar İçin Kodlama

Scratch kullanarak kendimize ait etkileşimli oyunları, animasyonları ve hikayeleri kodlayabilir/programlayabiliriz ve oluşturduğumuz şeyleri internetteki diğer kullanıcılarla ücretsiz bir şekilde paylaşabiliriz. Günümüzde bilgisayar programlarını kodlama yeteneği bizler için okur yazarlık kadar önemli olmaya başlamıştır. İnsanlar Scratch ile programlamayı öğrenip problemleri çözme, projeleri planlama ve iletişimde bulunma becerileri hakkında gerekli yöntemler öğrenirler. Scratch uygulaması özellikle 8-16 yaş grubundaki insanlar için var olmuş olsa da her yaşta bulunan herkes tarafından kullanılmaktadır. Birçok kişi evlerde, okullarda, işlerde, kütüphanelerde ve etkinliklerde Scratch ile projeler oluşturmaktadırlar.

İnternette sıkça aranan " scratch indir, scratch ne demek, scratch nedir, scratch giriş, scratch jr, scratch online, scratch 2, scratch 3, scratch apk, full apk indir, arduino, çocuklar için kodlama, bilgisayar, tablet, Windows, android, " gibi sorguların cevaplarını bu siteden bulabilirsiniz.

Scratch programını kullanarak isteyen bütün çocuklar programlamayı öğrenebilir ve animasyon ile oyun kodlayabilir. Okullarda çocuklar için kodlama öğrenmeleri amacıyla kullanılan bir yazılımdır.



Lisans: ücretsiz 

İşletim Sistemi:  Windows 

 Kategori: Windows

Yazar MIT Media Lab

 Boyut 107.36MB 






Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

1 yorum:

  1. Tüm soru ve sorunlarınızı yorumlar bölümünden bildirebilirsiniz.

    YanıtlaSil