WhatsApp Plus APK İndir - Son Sürüm Sorunsuz İndir | SMT İndir


 WhatsApp Plus APK 2021 Son Sürüm: Android için normal whatsapp uygulaması yerine daha gelişmiş ve güzel özellikler sunan kullanışlı bir uygulamadır. Whatsapp Plus 2021 apk indir kullanarak değişik ayarlar uygulayabilirsiniz ve size özel çok iyi özellikleri kullanabilirsiniz. WhatsApp plus apk uygulaması normal Whatsapp'ın yerine kullanılır.

 WhatsApp Plus Apk indirmek için geldiniz, doğru yere geldiniz. Bu sayfada whatsapp plus apk 2021 indireceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıdaki indirme bağlantılarından birine tıklamak ve adımları takip etmek. Ardından apk dosyasını kolay bir şekilde kurmak. Yapamazsanız veya sorularınız olursa yorumlar kısmından bildirmeniz halinde yardımcı olabiliriz.

 İnternette sıkça aranan "whatsapp plus, whatsapp plus apk, whatsapp plus indir, watsapplus, vatsap plus indir, gbvatsap, wapcat plus indir, vaccap plus indir, vatsap pilus indir, vacab pilus indir, vasap pilus indir, whatsapp puls indir, wacap pilus indir, whatsaplus apk, wp plus" gibi arama terimlerinin cevaplarını bu sayfada bulabilirsiniz.


WhatsApp Plus Özellikleri:


Gizlilik : okundu, yazıyor, kaydediyor gibi her özelliği gizleyebilirsiniz. 

Profilime Bakanlar/ Profilime Kim Baktı?: Whatsapp Plus kullanarak whatsapp profilinize kimlerin baktığını rahatlıkla görebilirsiniz.

Temalar : Whatsapp Plus sayesinde normal whatsapp'te olmayan bir sürü farklı tema kullabilirsiniz. Ayrıca sohbet baloncukları ve tik şekilleri gibi bir sürü özellik bulunmakta.

Log Kaydı: 24 saatlik etkinliğinizi kayda alır.

Arttırılmış Medya : Bu özellik ile 1gb video ve sınır olmadan fotoğraf gönderebilirsiniz.

Dil Seçeneği : Türkçe, Azeri dili ve İngilizce dil seçenekleri vardır. Özellikle sohbetlerinizde dil çevirisi özelliğini kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı Mod : Çevrimdışı Mod ile whatsapp kullansanız bile çevrimiçi gözükmezsiniz.

Sohbet Kilitleme : Sohbetlerinize özel pin şifresi/kilidi koyabilirsiniz.

Daha fazlası : Daha sizi bekleyen çok fazla özellikler mevcut. WhatsApp Plus 2021 apk ile çeşitli özellikler sayesinde whatsapp ile çevrimiçi mesajlaşma deneyiminizi üst düzeye çıkarabilirsiniz.







Önceki Uygulama
Sonraki Uygulama

1 yorum:

  1. Sorularınız, sıkıntılarınız olursa yorumlar kısmından bildirebilirsiniz.

    YanıtlaSil